Publiserte artikler

WL – Final four i Mexico

Alexander Berger er Østerrikes store stjerne. Men han ble for alene mot Spania. Foto: FIVB

Tredjedivisjon i World League spiller i motsetning til de to øverste divisjonene bare to helger med puljespill. De har dermed spilt ferdig puljespillet og det er klart hvilke tre lag som tar turen til Leon i Mexico for å supplere arrangørlaget i final four kommende helg. Tre lag endte alle med fem seire. Best av disse ble Tyskland, fulgt av Spania og Estland. Spania og Østerrike spilte en direkte avgjørende kamp i går, og vinneren av denne ville gå til final four. Det ble altså Spania, som vant 3-0.

Ellers spilte både Tyskland og Mexico i denne puljen i helgen, og Mexico, som forøvrig endte på 9. plass med to seire i totalrankingen, fikk gjerne en liten forsmak på hva som venter i final four etter tre tap, men riktig nok 2 poeng.

I de andre divisjonene vil det endelige sluttspillagene bli klare kommende helg. I andredivisjon er Slovenia eneste land med fem seire, mens Frankrike er ubeseiret i den øverste divisjonen.

World Leagues hjemmeside er her.

Legg igjen en kommentar