Publiserte artikler

Norsk sølv og bronse

Inntrykk fra Odense. Foto: beachvolley.dk

Det belgiske wild card-laget Liesbeth Mouha og Katrien Gielen viste seg å være klart bedre enn de andre deltakende lagene i NEVZA-turneringen i sandvolleyball i Odense i Danmark. De har rast gjennom turneringen uten å avgi et eneste sett. I finalen fikk de norsk motstand i Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth. Men heller ikke de kunne gi dem ekstra motstand. Belgierne vant med klare 2-0 (21-15, 21-9).

Bronsefinalen fikk norsk vinner. Der vant Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Tveit Hjortland over Trans-Tyndeskov fra Danmark med 2-0 (21-17, 21-14). Tre andre norske lag deltok i turneringen. De fikk følgende plasseringer:
Nr. 9 Sunniva Helland-Hansen – Katinka Krahn
Nr. 13 Live Johanne Lunde Fossdal – Kirstine Larsdatter Garder
Nr. 17 Ruth Cecilie Gundersen – Anette Svanholm

Alle resultatene fra Odense finner du her. Reportasjer finner du her.

Legg igjen en kommentar