Publiserte artikler

European League starter

Danmark i svart skal nok en gang spille European League. Foto: DVBF

De første kampene i årets utgave av European League starter i dag. Som kjent har de danske mennene vært en årviss gjenganger i denne turneringen, og i år skal de også avvikle final four. En annen av våre nordiske naboer er imidlertid med for første gang i år. Sverige stiller lag både hos kvinnene og mennene. Les mer på de danske sidene her, på de svenske her.

Åtte lag deltar i European League hos mennene i år, mens det er tolv hos kvinnene. Lagene er delt i puljer på fire lag som møtes to steder og spiller alle mot alle. Den ene herrepuljen starter i dag, to puljer hos kvinnene, mens de to siste starter om en uke. Mennenes final four går 1.-2. juli, mens det foreløpig ikke er funnet arrangør hos kvinnene. I så fall vil både semifinaler og finale bli spilt med borte-hjemmekamper.

Lagene som deltar i år er følgende:
Kvinner
Pulje A
Albania
Finland
Hviterussland
Østerrike
Pulje B
Frankrike
Georgia
Montenegro
Ukraina
Pulje C
Portugal
Slovakia
Spania
Sverige
Menn
Pulje A
Albania
Aserbajdsjan
Makedonia
Sverige
Pulje B
Danmark
Israel
Ukraina
Ungarn

Du finner resultatene her. Kampene vises på laola1.tv, sjekk her. Danmark-Ungarn spilles kl. 15:00. Så får vi håpe de norske lagene om ikke så lenge får mulighet til å delta i denne turneringen.

Legg igjen en kommentar