Publiserte artikler

Finnene kombinerer

Det finske laget har trent med smågutter. Foto: CEV

I dag, i morgen og lørdag vil Finlands herrelag gjennomføre sin andre runde med kamper i denne sesongens World League. Finland stiller i den midterste av de tre divisjonene, og de innledet forrige helg med å tape alle de tre kampene de spilte. Motstandere da var Slovenia, Tsjekkia og Sør-Korea. Denne gangen skal finnene spille på hjemmebane i Hartwall Arena, en hall med plass til 13.000 tilskuere, og som vanligvis huser ishockeylaget Jokerit. Finland innleder i dag kl. 18:00 mot Slovakia, før de møter Kina i morgen og Australia lørdag.

Nytt denne gangen er at finnene vil forsøke å sette nasjonsrekord når det gjelder antall tilskuere til en volleyballkamp i Finland. Den forrige rekorden var på 6.285, satt i 2009. Det som skal hjelpe til å sette rekord, er at verdens største ungdomsturnering, Power Cup, arrangeres i nærheten, i Vantaa. De 7.000 deltakerne på turneringen får gratis adgang til kampene i World League, så det finske forbundet har stort håp om å slå rekorden.

Du kan lese mer hos CEV her. Power Cup finner du mer om her. Kampene i World League vises på YouTube, sjekk her. Hjemmesiden til World League er her.

Legg igjen en kommentar