Publiserte artikler

VM-klare lag i sandvolleyball

Barbara og Agatha har splittet opp og vil ikke kunne forsvare VM-tittelen fra 2015. Foto: FIVB

En del lag er nå klare for deltakelse i VM i sandvolleyball i Wien. Turneringen skal avvikles i tiden 28. juli – 6. august, og 48 lag i hver klasse får plass. Arrangøren får to plasser, FIVB tildeler wild cards for tre plasser, hver av de fem konføderasjonene får fire plasser hver, og de siste tjuetre blir tildelt lagene som er på de første plassene i FIVBs entry ranking etter forrige ukes World Tour i Moskva, med unntak i de begrensingene som ligger i antall lag fra hvert land som får delta (fire pr. kjønn).

På bakgrunn av dette, er ingen norske lag i øyeblikket kvalifisert til VM-deltakelse. Av de tre Norge har meldt på, ligger Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum nærmest, mens både Victoria Faye Kjølberg-Ane Guro Tveit Hjortland og Ingrid Tveit-Oda Johanne Ulveseth må vente en stund for å se om de kan komme med på Europas kvote, alternativt at mange nok lag trekker seg.

Hjemmesiden til VM er her, der du også kan finne hvilke lag som pr. i dag er klare for VM-deltakelse.

Legg igjen en kommentar