Publiserte artikler

Montreux Volley Masters 2017

I dag starter den tradisjonsrike turneringen for kvinnelag i Sveits, Montreux Volley Masters. Siden turneringen første gang ble arrangert i 1984, har det stort sett vært en årviss foreteelse, og årets utgave er den trettiandre i rekken. En rekke av verdens topplag bruker å stille i denne turneringen, og i år deltar åtte lag. Disse er delt i to puljer der det spilles alle mot alle. Lørdag spilles semifinaler og søndag er det plasseringskamper. Puljene i år ser slik ut:
Pulje A
Argentina
Kina
Nederland
Sveits
Pulje B
Brasil
Polen
Thailand
Tyskland

Tittelforsvarer er Kina, som i fjor slo Thailand i finalen. Første kamp i dag går mellom Kina og Sveits kl. 16:30. Turneringens hjemmeside er her. Kampene vises på laola1.tv, sjekk her.

Legg igjen en kommentar