Publiserte artikler

Slo Danmark

Norsk jubel etter seier mot Danmark. Foto: CEV

De norske kvinnene greide det som mennene ikke gjorde, nemlig vinne en VM-kvalifiseringskamp mot Danmark denne sesongen. For i Baku i går kom det norske laget sterkt tilbake etter å ha tapt første sett 21-25. I det neste settet styrte Norge kampen hele tiden og vant med klare 25-15. Også det neste startet bra, men så overtok Danmark og opparbeidet en så stor ledelse som 22-17 og 23-18. Da satte imidlertid de norske jentene stopp og tok de sju siste poengene og settet med 25-23. I det fjerde var det heller aldri noen tvil, Norge vant dette 25-15 og dermed kampen 3-1. Les mer på NVBFs facebooksider her og på det danske forbundets sider her. DataVolley er her, CEV har kommentarer her.

I dag faller avgjørelsen om hvilket lag som får direkte plass i VM-sluttspillet. Nederland og Aserbajdsjan møtes i avgjørende kamp kl. 15:30, og vinneren får tur til Tokyo, mens taperen går inn i neste runde for å spille om to plasser. Også Norge spiller sin femte og siste kamp i turneringen. De møter Israel, og med seier avanserer laget fra sin nåværende femteplass på tabellen. Kampstart er kl. 13:00.

Legg igjen en kommentar