Publiserte artikler

World League starter

I dag innledes årets sesong i World League. De to første lagene ut er Finland og Slovenia. De to lagene er i en pulje i 2. divisjon som spiller i Seoul i Sør-Korea. Kampstart er allerede kl. 9 norsk tid, og du kan se denne, og andre kamper i World League, på Youtube, sjekk her.

I likhet med i fjor deltar 36 lag i årets utgave av World League. Disse er fordelt på tre divisjoner, alle med 12 lag i hver. Men til forskjell fra tidligere er ikke hver divisjon oppdelt i faste puljer. I stedet er det nye fire lag som samles hver helg og spiller mot hverandre. I de to øverste divisjonene er tre helger avsatt til dette, i 3. divisjon to helger. Sluttspillet for de beste lagene vil i år foregå i Curitiba i Brasil 4.-8. juli.

Av godbiter fra øverste divisjon på Youtube i dag nevner vi Brasil-Polen, som spiller i Italia kl. 17, Russland-Argentina i Russland kl. 18 og Serbia-USA i Serbia kl. 19.

Hjemmesiden til World League er her.

 

Legg igjen en kommentar