Publiserte artikler

Ukraina neste

Ragni Steen Knudsen i angrep mot Nederland. Foto: CEV

Norge møter i dag kl. 13:00 Ukraina i den tredje kampen i kvinnenes VM-kvalifisering i Baku. Etter at Norge har møtt de to største favorittene til å gå videre til VM-sluttspillet og tredje runde, venter i dag en noe lettere motstander. Enkelt blir det likevel ikke, for Ukraina har slått Israel 3-0, og de hang godt med i 0-3-tapet mot Aserbajdsjan. Men det er helt klart en motstander det skal være mulig å nærme seg og kanskje slå.

I går ble som ventet Nederland for sterke for Norge og vant med klare sifre 3-0 (25-11, 25-14, 25-13). Skaden Julie Heile Mikaelsen fikk i den første kampen, var ikke verre enn at hun kunne starte i går, men hun gikk ut under veis i det andre settet og ble erstattet av Renate Bjerland. Norsk toppscorer ble Ragni Steen Knudsen med 6 poeng, og at det var vanskelig å vinne poeng mot verdensstjernene fra Nederland, viser Norges angrepsuttelling, som var på lave 22 %.

Kvalifiseringens hjemmeside, der du også finner live oppdatering, finner du her. DataVolley fra Nederlandkampen her. Følg også video og finn referat på NVBFs facebookside her.

Legg igjen en kommentar