Publiserte artikler

Klare for eliminasjonsspill

Mol-Sørum i aksjon i Moskva. Foto: FIVB

Christian Sandlie Sørum og Anders Berntsen Mol vil bli nr. 1 eller 2 i sin pulje i World Tour-turneringen i Moskva. Dette ble klart da de i dag slo Krasilnikov-Liamin fra Russland 2-0 (27-25, 21-17). Som vi ser ble det tett første sett, de norske hadde settballer i mot, men det holdt inn. Etter FIVBs nye system, skal da Sørum-Mol spille om førsteplassen i puljen mot vinneren av denne andre puljekampen. Det ble Rudol-Szalankiewicz, som slo sine landsmenn Losiak-Kantor 2-0 (22-20, 21-19). Kampen om puljeseieren går kl. 17:30 i dag, og vinneren av denne går direkte til andre runde i eliminasjonsspillet, mens taperen går til første runde, det samme som vinneren av kampen mellom de to taperlagene.

Sørum-Mol tok seg til hovedrunden ved å slå Denin-Popov fra Ukraina ganske lett 2-0 (21-12, 21-19) i andre kvalifiseringsrunde. Like godt gikk det dessverre ikke for de to andre lagene som spilte kvalifisering i Moskva i går. Begge lagene tapte i første runde: Mathias Berntsen og Daniel Bergerud 1-2 (21-18, 19-21, 12-15) mot Tocs-Finsters fra Latvia, Ingrid Lunde og Oda Ulveseth 0-2 (19-21, 16-21) for Eiholzer-Gerson fra Israel.

Mennenes resultater finner du her.

Legg igjen en kommentar