Publiserte artikler

Moskva trestjerners

Kampene spilles på Vodny Stadion. Foto: FIVB

I dag starter en World Tour-turnering i sandvolleyball i Moskva. Etter den nye differensieringen til FIVB, er dette en turnering med tre stjerner, der det maksimale er fem. Tre norske lag deltar i turneringen, og alle spiller kvalifisering for å komme inn i hovedrunden. De tre lagene er Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth i kvinneklassen, Mathias Berntsen-Daniel Bergerud og Christian Sandlie Sørum-Andreas Berntsen Mol i klassen for menn.

Lunde Ulveseth skal først i ilden. Kl. 12:50 møter de Eiholzer-Gerson i første runde. Også Berntsen-Bergerud er blant de seksten lagene som spiller første runde i kvalifiseringen. Deres motstandere er Tocs-Finsters fra Latvia, og kampstart er kl. 13:40. Vinner de denne kampen, står Beeler-Krattiger fra Sveits mellom dem og hovedrunden. Denne kampen går i så fall kl. 17:10. Sørum-Mol er tredjeseedet blant de tjuefire lagene i kvalifiseringen og går direkte til en kamp i andre runde som spilles kl. 18:00. Der møter de enten Hilman-Faiga fra Israel eller Denin-Popov fra Ukraina. Det er hyggelig å se at Anders Mol er spilleklar etter lungeproblemene.

Hovedrunden starter i morgen og vil foregå i det samme formatet som var i Rio. Hjemmesiden til turneringen er her.

Legg igjen en kommentar