Publiserte artikler

Takvam forlenger

Andreas Takvam vinner en tredjedel av angrepene sine. Foto: Kram, VfB

På hjemmesiden til den tyske toppklubben VfB Friedrichshafen kan vi lese at Andreas Takvam har forlenget kontrakten han har med klubben med et år. Etter suksessen han har hatt i Tyskland, der han blant annet er spilleren som har slått inn flest baller i forhold til antall forsøk, har han vært svært attraktiv blant andre europeiske klubber. Grunnen til at han likevel har valgt å være trofast mot Friedrichshafen, er at han trives i den sør-tyske byen ved Bodensee og med trener Vital Heynen. Sistnevnte har forøvrig planer med Andreas som han ikke vil røpe. Du kan lese artikkelen her.

Vår andre midtspillende proff, Rune Fasteland, har imidlertid bestemt seg for å bytte både klubb og land neste sesong. Etter et år i Draisma Dynamo Apeldoorn i Nederland, går han nå til Prefaxis Menen i Belgia ved den franske grensen, forøvrig et lag Nyborg spilte europacup mot for noen år siden. Les mer her.

Legg igjen en kommentar