Publiserte artikler

Avsluttet med seier

To fornøyde lag etter tre dager med trening og kamp. Foto: Cristina Monetti

Det norske herrelandslaget avsluttet i dag treningsoppholdet i Montpellier i Frankrike med å slå Frankrike B 3-1 (25-28, 23-25, 25-17, 25-21). Til kampen i dag valgte trener Scott Olsen å ikke endre så mye på laget fra sett til sett, men i stedet sette sammen en oppstilling som spilte det meste av kampen. De som da hovedsaklig spilte, var opplegger Hole, Hylland diagonal, kantene Loftesnes og Tvinde, Fasteland og Bjelland som midtspillere, samt Bergum på liberoplass.

Hele laget presterte godt, inkludert en del taktiske bytter. Serven satte press på motstanderne, mottaket var godt, bare ett motstanderess vitner om det, mens Norge hadde ni ess selv. Angrepsspillet var også mer variert enn tidligere. Det ga en angrepsuttelling på 51 %, den beste hittil. Og med bedre fungerende blokk-forsvar enn før, ble det ingen tvil om den norske seieren.

Helt slutt er ikke den norske treningsleiren. Laget rekker en kort serve- og mottakstrening, pluss styrketrening, før troppen setter seg på bussen for en fem timers tur til Bracelona, der laget tar de til Zagreb og VM-kvalifisering. For Frankrike B er det fortsatt et par måneder til hovedaktiviteten, som er Universiaden på Taiwan senere i sommer.

Legg igjen en kommentar