Publiserte artikler

Videre fra puljespillet

Christian i aksjon mot Italia. Foto: FIVB

Mathias Berntsen og Christian Sandlie Sørum er sikret videre spill i Rio Open etter at de i går vant sin første kamp mot canadierne Saxton-Schalk med knepne 21-19, 21-19. Med det nye systemet for denne turneringen var de dermed sikret å bli nr. 1 ellr 2 i puljen. Plasseringen skulle avgjøres i møte med sølvvinnerne fra Rio-OL, Nicolai-Lupo fra Italia. Vinnerne her ville gå direkte til andre runde i eliminasjonsspillet, mens taperen starter i første runde.

De to norske guttene solgte seg dyrt, men måtte gi tapt 1-2 (24-22, 16-21, 10-15). Dermed er det klart at Berntsen-Sørum vil bli trukket mot en puljetreer i første runde. Siden ikke alle puljekampene er ferdig, vil de få vite motstander først senere i dag.

Resultatene fra Rio finner du her. Se også facebooksiden til BechVolley Vikings her.

Legg igjen en kommentar