Publiserte artikler

Nytt tap i Frankrike

Norge spilte i dag fem nye sett mot Frankrikes nest beste menn. Og igjen viste franskmennene seg sterkest og vant alle settene, selv om det var svært nært norsk settseier i det siste. Settsifrene denne gangen ble 20-25, 19-25, 18-25, 18-25, 27-29.

Som i går testet begge lagene sine tilgjengelige spillere, og begge lagene viste at de disponerer brede staller. Det norske laget fortsatte å legge stort press på serven med mange hoppserver, og fikk tilsvarende i retur. Det ble dermed vist mye kraftvolleyball fra begge sider, og selv om Norge hang godt med fra start i alle sett, var det påtakelig at franskmennene kunne rykke fra rundt 10-10 og opparbeide seg ledelser som aldri ble hentet inn. Muligens er det for mentalt uvant for de norske spillerne å stå mot presset over så lang tid.

Norge vil jobbe mer med midtangrep og blokk i morgen før lagene møtes til siste kamp før avreise til mindre vennskapelige kamper i VM-kvalifiseringen i Zagreb.

Legg igjen en kommentar