Publiserte artikler

Ett lag videre

Christian oog Mathias takker hverandre for god innsats. Foto: FIVB

To norske lag har i dag spilt kvalifisering i den firestjerners World Tour-turneringen Rio Open. Vi meldte tidligere at tre norske lag skulle delta, men det viser seg at Ingrid Lunde-Oda Ulveseth ikke stiller. Derimot har Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Tveit Hjortland spilt en tøff kamp mot nederlenderne Sinnema-Stubbe  J., en kamp som dessverre endte med norsk tap 1-2 (15-21, 21-18, 11-15). Dermed er det ferdigspilt for de norske jentene i Rio for denne gangen.

Atskillig lettere gikk det for Mathia Berntsen og Christian Sandlie Sørum i klassen for menn. De fikk det ganske enkelt mot engelskmennene Gregory-Sheaf og vant 2-0 (21-15, 21-8). Så da blir det hovedrundespill på de norske guttene i morgen. Hvem de skal møte i puljen er ikke klart ennå. Oppsett og resultater vil du finne her.

Legg igjen en kommentar