Publiserte artikler

Hviledag i Kobe

Volero Zürich klare for semifinale. Foto: FIVB

Etter to dager med kamper, har lagene som deltar i kvinnenes VM for klubblag hatt spillepause i dag. Det gjenstår da en puljekamp i morgen for alle lagene, før det er endelig klart hvilke lag som får spille semifinaler, og hvem som må spille om plassene 5-8 lørdag og søndag.

Men allerede nå kan to europeiske lag forberede seg på å spille semifinale. Både VakifBank Istanbul og Volero Zürich har vunnet sine to kamper, og i VakifBanks pulje skal lagene som ligger nærmest dem i puljen møtes til innbyrdes kamp, dermed kan de ikke forbigås av mer enn maksimalt ett. Og Volero har så god settforskjell at heller ikke de kan forbigås av andre enn Osasco.

Rekkefølgen i puljene er slik:
Pulje A: 1. VakifBank Istanbul 6p, 2. Dynamo Moskva 3p, 3. Rexona-SESC 3p, Hisamitsu Springs 0p
Pulje B: 1. Volero Zürich 6p, 2. Osasco 3p, 3. Eczacibasi 3p, 4. NEC Red Rockets 0p

Kampene i morgen:
Pulje A
Dynamo Moskva – Rexona
VakifBank – Hisamitsu
Pulje B
Volero – Osasco
Eczacibasi – NEC Red Rockets

Turneringens hjemmeside finner du her.

Legg igjen en kommentar