Publiserte artikler

Klubb-VM i gang

Ting Zhu (5) er viktig spiller for VakifBank. Foto: FIVB

Verdensmesterskapet for klubblag startet opp i natt norsk tid. Mesterskapet går i Kobe i Japan med åtte deltakende lag. I tillegg til arrangørlandets Hisamitsu Springs og konføderasjonsvinnerne fra Asia, Europa og Sør-Amerika, henholdsvis NEC Red Rockets (JPN), VakifBank Istanbul (TUR) og Rexona-SESC Rio (BRA), har fire lag fått wild card av FIVB. De fire er Eczacibasi Vitra Istanbul (TUR), Volero Zürich (SUI), Volei Nestle Osasco (BRA) og Dynamo Moskva (RUS).

Lagene er delt i to puljer, og puljevinnerne vil spille semifinale mot toerne i den andre puljen. Mesterskapet ble innledet med kampen VakifBank Istanbul mot Dynamo Moskva, og det tyrkiske laget vant 3-0. Andre resultater så langt i dag:
Eczacibasi Vitra Istanbul – Volero Zürich 0-3
Volei Nestle Osasco – NEC Red Rockets 3-0
I skrivende stund pågår den fjerde og siste kampen i dag, Hisamitsu Springs mot Rexona-SESC Rio.

Du finner mesterskapets hjemmeside her. Kampene kan ses på youtube, sjekk her.

Legg igjen en kommentar