Publiserte artikler

Tapte semifinalene

Bjarne Nikolai klar til semifinaleinnsats. Foto: Long Beach

To norske studenter spilte i natt semifinaler i USAs universitetsmesterskap, NCAA, i Columbus i Ohio. Hendrik Nikolai Mol og Hawaii møtte toppseedete Ohio State, mens Bjarne Nikolai Huus hos Long Beach State, seedet som nr. 2, hadde Brigham Young som motstandere. Dessverre endte det med tap 0-3 for begge de norske. Ohio slo Hawaii 25-23, 25-18, 25-19, mens BYU vant 25-20, 25-18, 25-23 over Long Beach.

Det var lenge usikkert om Hendrik kunne spille semifinalen etter at han trakket over forrige helg. Han sto over kvartfinalen, som Hawaii vant 3-2 mot Penn State. Men han ble klar og spilte hele kampen med fem angrepspoeng som resultat. Long Beach var seedet direkte til semifinale som conference-vinner. Bjarne Nikolai startet på benken, men kom inn til tredje sett og tilførte laget mye energi.

Nattens kamp var Hendriks siste for Hawaii, og han har tidligere blitt takket av for innsatsen. Du kan lese referat hos Hawaii her, hos Long Beach her, og på nettsiden til USA Volleball her. Les også intervju med Hendrik og Bjarne Nikolai på NVBFs sider her.

Legg igjen en kommentar