Publiserte artikler

Puljene i klubb-VM

Dynamo Moskva ble tildelt FIVBs siste wild card til kvinnenes VM for klubblag, og dermed er puljene og kampoppsettet for mesterskapet, som starter onsdag 9. mai, klare. Mesterskapet går som kjent i Kobe i Japan, og avsluttes med finale søndag 14. mai. Åtte lag deltar i mesterskapet. Det er de regionale vinnerne fra Europa (CEV), Asia (ASV) og Sør-Amerika (CSV), i tillegg til arrangørene og fire wild cards.

Etter at VakifBank Istanbul vant CEVs Champions League, stiller dermed følgende åtte lag i Kobe:
Hisamitsu Springs, Japan (arrangør)
NEC Red Rockets, Japan (AVC)
VakifBank Istanbul, Tyrkia (CEV)
Rexona – CESC Rio (CSV)
Eczacibasi Vitra Istanbul, Tyrkia (wild card)
Volero Zürich, Sveits (wild card)
Volei Nestle Osasco, Brasil (wild card)
Dynamo Moskva, Russland (wild card)

Puljene er satt opp slik:
Pulje A
Dynamo Moskva
Hisamitsu Springs
Rexona – CESC Rio
VakifBank Istanbul
Pulje B
Eczacibasi Vitra Istanbul
NEC Red Rockets
Volei Nestle Osasco
Volero Zürich

FIVBs hjemmeside for mesterskapet er her.

Mennenes klubb-VM skal forøvrig gå i Polen 11.-17. desember. Og siden ZAKSA Kedzierzyn-Kozle ble polske mestere, er de også kvalifisert som Polens representant i mesterskapet. Vinnerne av Champions League i Roma i morgen, vil også få en plass, sammen med Asias og Sør-Amerikas representant, samt fire andre.

Legg igjen en kommentar