Publiserte artikler

Mikaelsen dansk mester

Julie Heile Mikaelsen (t.h.) med beviset på at hun er dansk mester 2017. Foto: Scanpix

Holte, med Julie Heile Mikaelsen som en av lagets viktigste spillere, ble lørdag danske mestere etter at laget slo Brøndby, med Eline Bye på liberoplass, også i den andre sluttspillfinalen. Den første finalekampen i best av to gikk i Brøndby for en og en halv uke siden. Da slet Holte seg til 3-2, men lørdag var det ingen tvil da det hele skulle avgjøres, og Holte vant 3-0 (25-23, 25-22, 25-22) med Julie som toppscorer med 15 poeng. Dermed har Julie Heile Mikaelsen blitt dansk mester de to siste årene, etter som hun i fjor spilte for Brøndby, som da vant. Les mer om mesterskapet på de danske sidene her. Se også Holtes facebooksider her.

Hos mennene ble det en liten overraskelse da mesterne skulle kåres. Gentofte har vært ganske suverene i Danmark denne sesongen og bare avgitt to sett mot danske lag. Men i sluttspillfinalene måtte de tåle tap to ganger 2-3 mot Marienlyst, som dermed tok det danske mesterskapet etter at Gentofte har vunnet de to foregående.

Legg igjen en kommentar