Publiserte artikler

Hjemmeseiere

Mye blondt i Førde. Foto: FVBK

Det ligger an til en spennende avslutning av Mizunoligaen denne sesongen. I går ble den første kampen i best av tre finalekamper spilt både hos kvinnene og mennene, og i begge kampene endte det med seier til laget som endte dårligst i grunnserien av de to. Hos kvinnene slo Oslo Volley grunnserievinner Randaberg 3-1 (25-23, 23-25, 25-14, 27-25), mens det i Førde, som i semifinalen hadde slått ut grunnserievinner Viking, ble seier til hjemmelaget over grunnserietoer Tromsø med 3-0 (25-21, 25-22, 25-22).

Så veldig overraskende var gjerne ikke Oslos seier, de vant tross alt NM-finalen i vinter mot nettopp Randaberg, men overbevisende med tanke på at de vanligvis sikre poengplukkerne Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth ikke var med på grunn av sandvolleyballspill i Kina og påfølgende ufrivillig opphold i Hong Kong. Du kan se poengliga fra kampen her. Reportasje på Oslos hjemmeside her og Randabergs hjemmeside ser du her.

I Førde fikk hjemmespillernes nye hårfarge stor oppmerksomhet. Bakgrunnen for at de fleste spillerne plutselig stilte med blondering, var et veddemål lagets nye opplegger, Vitor Macedo, hadde inngått da han kom til klubben. Les mer i Firda her. Les mer om kampen hos NRK Sogn og Fjordane her, og i Nordlys her. Førdes facebookside er her, Tromsøs her. Poengliga fra kampen ser du her.

Som kjent må laget som skal bli seriemester vinne to av de tre kampene. Neste kamp spilles kommende lørdag, og står det 1-1 i kamper, avgjøres det hele dagen etter.

Legg igjen en kommentar