Publiserte artikler

Kvinnenes final four

Klart for final four

Denne helgen avgjøres kvinnenes Champions League. Fire lag er samlet i Treviso i Italia for å gjøre opp om hvilket klubblag som er Europas beste denne sesongen. Italienske Imoco Volley Gonegliano er arrangørlag, og de har besøk av to tyrkiske og et russisk lag. Et av de tyrkiske lagene er garantert å havne i finale, etter som VakifBank Istanbul og Eczacibasi VitrA Istanbul møtes til innbyrdes oppgjør i den ene semifinalen. Denne kampen spilles kl. 17:00 i morgen.

Coneglianos semifinalemotstander er Dynamo Moskva, og denne kampen går kl. 20:00 i Palaverde Villorba, fem kilometer fra den gamle volleyballbyen Treviso, byen hvor herrelaget til Sisley hentet så mange mesterskap.

Bronsefinalen spilles søndag kl. 15:00, finalen kl. 18:00. Du finner resultater og informasjon her. Turneringen har egen webside, den finner du her. Alle kampene vises på laola1.tv, sjekk her.

Legg igjen en kommentar