Publiserte artikler

Lunde-Ulveseth til hovedrunden

Lunde-Ulveseth klare for hovedrunde. Foto: FIVB

Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth vant sin kvalifiseringskamp i natt mot Dabizha-Abalakina fra Russland i World Tour-turneringen i Xiamen i Kina. Seierssifrene i en tett 2-0-kamp ble 21-19, 21-19. Dermed er de sammen med forhåndskvalifiserte Mathias Berntsen og Christian Sandlie Sørum klare for morgendagens hovedrunde.

Like bra gikk det ikke for Daniel Bergerud og Svein Oddmund Solhaug i deres kvalifiseringskamp. Franskmennene Krou-Aye ble det lille hakket for sterke og vant 2-1 (21-18, 17-21, 15-11). Dermed er det ferdigspilt i Kina i denne omgang for Bergerud-Solhaug.

Hvem de gjenværende norske lagene skal møte i hovedrunden, blir klart på preliminary inquiry i ettermiddag. Turneringens hjemmeside er her.

Legg igjen en kommentar