Publiserte artikler

World Tour Xiamen

Overskyet i Xiamen i dag. Foto: FIVB

De to norske sandvolleyballagene som deltok i CEVs satellitturnering i Göteborg i helgen, kom seg ikke videre fra kvalifiseringen. Neste internasjonale oppgave for norske sandvolleyballspillere, er en tre-stjerners World Tour på Guanyinshan Gold Beach i Xiamen i Kina. Denne turneringen starter med kvalifisering i morgen, og tre norske lag er påmeldt. Av disse har Mathias Berntsen og Christian Sandlie Sørum fått direkte plass i hovedrunden som starter fredag, mens Daniel Bergerud-Svein Oddmund Solhaug og Ingrid Lunde-Oda Johanne Ulveseth må spille kvalifisering.

Kvalifiseringen har seksten lag i hver klasse, og denne spiller singel eliminasjon om de åtte ledige plassene i den trettito lags store hovedrunden. Også hovedrunden spilles med singel eliminasjon. De norske lagene spiller kvalifiseringen slik:
Kl. 03:50 (norsk tid) Lunde-Ulveseth møter Dabizha-Abalakina fra Russland
Kl. 07:50 Bergerud-Solhaug møter Krou-Aye fra Frankrike

Turneringens hjemmside finner du her.

Legg igjen en kommentar