Publiserte artikler

Satellitt i Göteborg

Skjærtorsdag starter sandvolleyballturneringen 2017 CEV Beach Volleyball Satellite Göteborg. Turneringen går i Göteborg Beach Center og er bare for menn. I alt 24 lag deltar, av disse er 8 direkte kvalifisert for hovedrunden, mens de resterende spiller om 8 ledige plasser i hovedturneringen. Hovedrunden går i gang langfredag, og turneringen avsluttes påskedag, søndag 16. april.

To norske lag har fått plass i turneringen. Det er Aleksander Sandlie Sørum-Jan Erik Moen og Christian Helland-Jørn Olav Gamlemoen. Begge lagene må gjennom kvalifisering for å få plass i hovedrunden. Hovedrunden spilles med dobbel eliminasjon, mens det er enkel eliminasjon i kvalifiseringen.

Det er også to andre norske representanter på turneringen. Geir Dahle er CEVs dommerdelegat mens Ronny Eiksund Sterten er nøytral dommer.

Kampene settes opp i kveld, med kampstart for kvalifiseringen kl. 12:00 i morgen. Resultatene kommer her. Du kan lese mer her.

Legg igjen en kommentar