Publiserte artikler

Semifinalistene jenter U18 klare

Italia hindret semifinale for hjemmelaget Nederland. Foto: CEV

Puljespillet i europamesterskapet for jenter født år 2000 senere ble spilt ferdig i går. Tolv lag har deltatt i mesterskapet, som går i Arnhem i Nederland, og alle lagene har nå spilt fem puljekamper. Hver av de to puljevinnerne møter nr. 2 i den andre puljen til semifinale i morgen, og det er også semifinaler om plassene 5-8. De to lagene som kom sist i puljen, har spilt ferdig.

To av lagene har gått gjennom puljespillet uten tap. Det er Italia i pulje I og Hviterussland i pulje II. Italia har heller ikke avgitt poeng, mens Hviterussland måtte spille fem sett mot Romania. I semifinalen vil nå Italia møte Serbia, som med tre seire og to tap fikk ett poeng mer enn Polen. Hviterusslands semifinalemotstander blir Russland, som også måtte tåle to tap i den jevne pulje I bak Italia, der alle lagene vant minst en kamp.

Semifinalene om plassene 5-8 ser slik ut:
Nederland-Slovenia
Polen-Tyskland

De utslåtte lagene er Bulgaria, Romania, Tyrkia og Hellas.

Du finner alle resultatene her. Semifinalene i morgen og finalene søndag vil bli vist på laola1.tv, sjekk her.

Legg igjen en kommentar