Publiserte artikler

EM U18

I dag starter EM-sluttspillet for jenter født 2000 og senere. Tolv lag skal spille om tittelen, og mesterskapet går i Sporthal Valkenhuizen i Arnhem i Nederland. Etter puljespillet, der de tolv deltakende lagene er delt i to puljer, vil de to beste i hver pulje gå til semifinalene, mens nr. 3 og 4 spiller semifinaler om plassene 5-8. De to lagene som kommer sist i puljene, har spilt ferdig. Finalen spilles søndag 9. april.

De to puljene ble trukket inn i puljene slik:
Pulje I: Bulgaria, Italia, Nederland, Russland, Tyrkia, Tyskland
Pulje II: Hellas, Hviterussland, Polen, Romania, Serbia, Slovenia

Russland er tittelforsvarere etter at de vant finalen i 2015 med 3-2 mot Serbia.

Du finner resultatene her. Se også facebooksiden her. Kampene vises på laola1.tv, sjekk her.

Norge deltok i kvalifiseringen til mesterskapet. De kom sist i en pulje med fire lag som spilte i Kroatia, etter at de hadde innledet med å slå arrangørene 3-2. Fra denne puljen kvalifiserte Hellas seg til sluttspillet.

Legg igjen en kommentar