Publiserte artikler

Siste rankingturnering

Vil Stods menn juble også denne helgen? Foto: Stod Volley

Denne helgen avvikles siste rankingturnering i 1. divisjon, og dermed vil den endelige plasseringen for divisjonen bli klar.

Turneringen skal foregå i Askimhallen i Askim, en hall med 9 baner og god takhøyde. Som vanlig er turneringen fulltegnet, så seksten lag vil delta i hver klasse. Før den siste turneringen leder NTNUI kvinnenes rankingtabell foran Blindheim og Sandnes, mens Stod, Spirit Lørenskog og OSI har de tre første plassene på mennenes tabell. Så får vi se om rekkefølgen er endret etter søndagens finaler, og om vinnerne vil slå til på tilbudet om å rykke opp til Mizunoligaen.

De første kampene går kl. 9:00 i morgen, og du finner alle resultatene her. Arrangørens hjemmeside for turneringen finner du her.

Legg igjen en kommentar