Publiserte artikler

NM U17

Vårens siste NM i de yngre årsklassene, mesterskapet for spillere født år 2000 og senere, starter i dag. NM U17 spilles i Bjørnholthallen i Oslo med Oslo Volley som arrangør, og mesterskapet er fulltegnet etter at lagene har kvalifisert seg gjennom regionsmesterskapene, med seksten lag i hver klasse. Mesterskapet åpnes kl. 9:00 i dag, og fra kl. 10:00 er det kamper tre dager til ende til guttenes finale med kampstart kl. 14:15 søndag er avblåst. Finn innlegg om mesterskapet på NVBFs nettsider her.

Ser vi på resultatene fra NM U15 for to år siden, kan vi anta at lagene som hevdet seg den gangen, vil komme høyt i år også. I jenteklassen vant Sandnes foran KFUM Stavanger og Oslo, mens hos guttene tok Dristug, KSK og Holstad de tre første plassene. Så får vi se om noen av de andre deltakende klubbene har utviklet seg raskere enn medaljevinnerne i 2015. Resultatene for i år finner du her. Mesterskapets hjemmeside finner du her.

Legg igjen en kommentar