Publiserte artikler

Aleksandersen forlenger

Tore Aleksandersen. Foto: BKS Bielsko

Den polske klubben BKS Bielsko-Biala lå utsatt til i Orlen Liga i desember. Laget var da nest sist av de 14 lagene i den øverste serien i Polen, og Tore Aleksandersen ble kontaktet for at han skulle forsøke å få laget på trygg grunn. I første omgang skulle han ha en midlertidig kontrakt ut sesongen, men på en pressekonferanse nylig ble det offentliggjort at han har forlenget med tre sesonger. Siden Tore overtok, har laget vunnet fem av tolv kamper, og laget har nå tatt seg til åttendeplass en runde før grunnserieslutt, med muligheter til å bli nr. 7.

Solid fremgang i spillet, en god kontakt mellom trener og lag og hele trenerteamet, samt en interessant plan for fremtiden, er de faktorene som forårsaket beslutningen om å binde oss til trener Aleksandersen lenger – uttaler Andrzej Pyc – president for Bialski Sports Club SA.

Du kan lese polsk artikkel her.

Legg igjen en kommentar