Publiserte artikler

Semifinaler i Challenge Cup

Kan Likosherstov (4), Kliuka (18) og Fakel ta seg helt til finale? Foto: Frode Andersen, CEV

I kvinnenes CEV Challenge Cup ble kvartfinalene spilt ferdig denne uken, og dermed er semifinalistene klare. Semifinalene og finalen skal i likhet med de andre rundene spilles med borte- og hjemmekamper. I semifinalene skal den første kampen spilles 29. mars med avgjørende returkamp 2. april. Finalekampene går to uker senere. Hos mennene gikk kvartfinalene en uke tidligere, Viking ble som kjent slått ut her, men avgjørelsen i semifinaler og finaler faller på de samme datoene.

Semifinalene har følgende oppsett, første lag har hjemmekamp først:
Kvinner
SSC Palmberg Schwerin (GER) – Bursa BBSK (TUR)
Olympiakos Pireus (GRE) – Jenisei Krasnovarsk (RUS)
Menn
Fakel Novy Urengoy (RUS) – Galatasaray HDI Istanbul (TUR)
Chaumont VB 52 (FRA) – Ziraat Bankasi Ankara (TUR)

Kommentarer (2)