Publiserte artikler

NM-bonanza

Over tre helger på stripe skal nå norgesmesterskapene i de yngre årsklassene arrangeres. Det hele starter i morgen med NM U15. Dette mesterskapet arrangeres i Tromsø. Neste helg går U19 i Molde, før mesterskapsrunden avsluttes en uke senere med U17 i Oslo.

I Tromsø er 19 guttelag og 22 jentelag påmeldt, i alt 41 lag med nærmere 700 spillere, trenere, dommere og foreldre vil markere seg i Tromsøhallen. Den offisielle åpningen skjer i morgen kl. 8:30, og fra de første kampene er blåst i gang kl. 9:30 til den siste finalen er ferdig en gang søndag ettermiddag, vil det ha vært spilt i alt 132 kamper.

I tillegg til å spille selv, vil deltakerne få anledning til å se norsk volleyball på aller høyeste nivå. BK Tromsø og NTNUI spiller nemlig sin siste kamp i denne sesongens grunnserie fredag kveld kl. 20:00. Det er en viktig kamp for begge lagene. BK Tromsø kan med seier gå helt til topps på grunnserietabellen, avhengig av hva Viking presterer mot Koll dagen etter, mens NTNUI kan sikre seg fjerdeplassen på tabellen og dermed få spille kvartfinalekampene i sluttspillet på hjemmebane.

Kampoppsett og resultater vil du finne her. Arrangørens hjemmeside for turneringen er her, og det er også en facebookside, den er her.

Legg igjen en kommentar