Publiserte artikler

Final four-billetter

Blir det fullsatt nok en gang i PalaLottomatica? Foto: CEV

Ved middagstid i dag starter billettsalget til final four i mennenes Champions League. Sluttspillet går som kjent i PalaLottomatica i Roma i dagene 29.-30 april, med andre ord samtidig som den norske Mizunoligaen avgjøres her hjemme. Så da blir valget denne helgen Roma eller et foreløpig ukjent sted i Norge.

Det blir mulig å kjøpe billetter for alle fire kampene, semifinalene, bronsefinalen og finalen, og billettene varierer fra 105 euro for de beste plassene, til 45 euro lenger unna banen. Bortsett fra arrangørlaget Perugia, er det ikke klart hvilke tre andre lag som skal delta i final four. Dette avgjøres i playoff-kamper.

Hvordan du kan bestille billetter, finner du på CEVs side her, der det også står mer om arrangementet.

Du kan kjøpe billetter her.

Legg igjen en kommentar