Publiserte artikler

Continental Cup ungdom

Neste år arrangeres ungdommens olympiske leker i Buenos Aires i dagene 1.-12. oktober. For andre gang vil da sandvolleyball stå på programmet, den første var i Nanjing i Kina i 2014. Det europeiske volleyballforbundet, CEV, har nå offentliggjort kvalifiseringen for Europa til lekene. Den vil bli gjennomført i Continental Cup der de påmeldte lagene er delt i åtte puljer. Det er rekordpåmelding til Continental Cup denne gangen med 38 guttelag og 41 jentelag. De fleste landene stiller med både gutte- og jentelag, og lagene spiller på ett sted.

Norge skal spille sine kamper i Larnaca på Kypros 5.-6. august i år, og som motstandere i tillegg til Kypros, får de Tyskland, England og Skottland. De to beste lagene i puljen går videre til avgjørende kamper neste år. I alt 32 lag skal delta i hver klasse, og fra Continental Cup får fem lag plass. Spillerne må være født i år 2000, 2001, 2002 eller 2003. Sist ungdommens OL ble arrangert, deltok Anders Berntsen Mol og Mathias Berntsen fra Norge. De endte på niendeplass.

Du kan lese mer hos CEV her.

Legg igjen en kommentar