Publiserte artikler

Finalen i Grand Prix til Kina

Sluttspillet i Grand Prix skal arrangeres i The Nanjing Olympic Sports Centre. Foto: FIVB

Det internasjonale volleyballforbundet, FIVB, har plassert sluttspillet i den øverste divisjonen i kvinnenes landslagsturnering Grand Prix i Nanjing i Kina. Arrangørene Kina pluss de fem best plasserte lagene etter puljespillet skal spille sluttspillet 2.-6. august. Tolv lag spiller i den øverste av tre divisjoner, og disse lagene spiller i puljer på fire over tre helger i tiden 7.-23. juli.

Også i andredivisjon deltar tolv lag, mens åtte spiller i den laveste, altså i alt trettito lag. I tredjedivisjon spilles final four 22.-23. juli. Dette sluttspillet går i Canberra i Australia, mens de fire beste lagene i andredivisjon avgjør de beste plasseringene 29.-30. juli i Ostrava i Tsjekkia.

Du kan lese mer her. Hjemmesiden for Grand Prix er her.

Legg igjen en kommentar