Publiserte artikler

Kvinnenes final four også til Italia

Det europeiske forbundet ønsket i utgangspunktet å legge final four i kvinnenes Champions League til Russland med Dynamo Moskva som arrangør. Dynamo Moskva måtte imidlertid takke nei til tilbudet etter som deres hjemmearena skal renoveres. Dermed vil både kvinnenes og mennenes final four i år gå i Italia, etter som det allerede er klart at mennenes vil gå i PalaLottomatica i Roma med Sir Sicoma Colussi Perugia som hjemmelag 29.-30. april.

Laget som skal arrangere kvinnenes final four er Imoco Volley Conegliano, og turneringen skal spilles i Palaverde i Treviso, en hall som tidligere huset det italienske herrestorlaget Sisley Treviso. Kvinnenes final four går en uke før mennenes, 22.-23. april. Dette blir andre år på rad kvinnenes final four går i Italia. Du kan lese mer her.

Det er ellers kvinnenes tur til å spille europacup denne uken. De første kampene i den femte av seks runder i puljespillet i Champions League går i dag, i CEV-cupen er det returoppgjør i åttendedelsfinalene og i Challenge Cup starter kvartfinalene denne uken. Du kan følge kamper på laola1.tv, sjekk her.

Legg igjen en kommentar