Publiserte artikler

Fasteland tapte cupfinale

Cupvinnere i Nederland: Seesing Personeel Orion. Foto: hoogendoorn.nl

Rune Fasteland blir ikke nederlandsk cupmester i år. Laget hans, Draisma Dynamo Apeldoorn, tapte cupfinalen mot Seesing Personeel Orion Doetinchem med 1-3 (23-25, 26-28, 25-19, 20-25). Tapet kom litt overraskende etter at Apeldoorn, som nå leder den nederlandske serien, i en tidligere runde slo ut favorittene Lycurgus. Men Rune Fasteland, som som vanlig hadde fast plass i midten, og laget hans greide ikke denne gangen å hamle opp med tredjeplasserte Orion, som tok en ny tittel etter at den forrige ble vunnet i 2013.

Finalen gikk i et utsolgt Landstede Sportcentrum i Zwolle, der også kvinnenes finale ble spilt. Her vant VC Sneek sitt sjuende mesterskap etter at Sliedrecht Sport ble slått 3-1 (30-28, 22-25, 25-13, 25-23).

Dermed er det bare Andreas Takvam av våre mannlige proffspillere som har blitt cupmestere i sine land. VfB Friedrichshafen slo som kjent Berlin Recycling Volleys i den tyske cupfinalen, mens Noliko Maaseik og Anders Mol tapte den belgiske for Knack Roeselare.

Legg igjen en kommentar