Publiserte artikler

Roeselare vant belgisk cup

Fullt hus i Antwerpen Sportpaleis. Foto:CEV

En Anders Berntsen Mol i rekonvalesens etter lungekollaps, fikk anledning til å se de norske NM-finalene på nært hold som tilskuer i Ekeberghallen. Men selv om stemningen var stor i Oslo i januar, var det nok en større opplevelse å være på banen i den belgiske cupfinalen søndag der over 11.000 tilskuere var på plass i Sportpaleis i Antwerpen. Det var Anders’ første inntreden etter skaden for laget som har dominert i Belgia denne sesongen, Noliko Maaseik. Anders startet ikke, men fikk innhopp i forsøket på å snu oppgjøret mot Knack Roeselare. Dessverre holdt det ikke, Roeselare vant 3-0 (25-19, 25-23, 26-24)  Dermed tok Knack Roeselare sitt tiende belgiske cupmesterskap.

I antall cupmesterskap blir imdlertid Roeselare overgått på kvinnesiden. Med seier 3-1 (26-24, 25-15, 22-25, 25-18) over VDK Gent Dames, tok Asterix Avo Beveren sitt fjortende cupmesterskap på 20 finaler, de siste 17 på rad. Du kan lese mer hos CEV her.

Legg igjen en kommentar