Publiserte artikler

Dobbelt Brasil også hos kvinnene

Medaljørene i kvinneklassen i Fort Lauderdale. Foto: FIVB

Som hos mennene, ble det dobbeltseier for Brasil i kvinneklassen i Fort Lauderdale Major. I finalen vant Larissa Franca og Talita Antunes 2-0 (21-15, 21-18) over Agatha Bednarczuk og Eduarda “Duda” Lisboa, den siste født i 1998.

Bronsefinalen ble vunnet av tyskerne Julia Sude og Chantal Laboureur. De slo Brooke Sweat og Summer Ross fra USA 2-0 (21-14, 21-14) i bronsefinalen.

Neste turnering i FIVB-regi blir nå en tre-stjerners for menn på øya Kish i Iran. Ingen norske lag er påmeldt der. Heller ikke er det norske blant FIVB-delegatene, men vi kan nevne at Geir Dahle har vært en av de tre som har tatt avgjørelse når dommeravblåsninger har blitt utfordret i Fort Lauderdale, såkalt Challenge Referee.

Legg igjen en kommentar