Publiserte artikler

Nesten i Fort Lauderdale

Daniel Bergerud klar til innsats i USA. Foto: FIVB

Det var Mathias Berntsen og Christian Sandlie Sørum som kom nærmest til å kvalifisere seg inn i hovedrunden i Fort Lauderdale Major. Som femteseedete i kvalifiseringsturneringen, gikk de direkte til andre og avgjørende runde. Der møtte de den nye lagkombinasjonen fra USA, Sean Rosenthal og Trevor Crabb. De to amerikanerne ble for sterke og vant 2-1 (21-18, 15-21, 15-11).

Det andre norske laget i Florida, Svein Oddmund Solhaug og Daniel Bergerud, måtte starte i første kvalifiseringsrunde. Motstandere var Kusti Nõlvak og Mart Tiisar fra Estland. Solhaug-Bergerud vant greit 2-0 (21-14, 21-18) og var med det klare for andre runde. Men her ble det stopp mot Thomas Kunert og Christoph Dressler fra Østerrike. Etter et jevnt førstesett som endte 22-24, var det ferdigspilt i Fort Lauderdale med 14-21.

Turneringens hjemmeside finner du her. Se også facebooksiden til BeachVolley Vikings her, Solhaug-Bergeruds her.

Legg igjen en kommentar