Publiserte artikler

Travle dager for Viking

Greier Vetle Hylland å passere Šempeters blokk også på bortebane? Foto: CEV

Mennenes elitelag i TIF Viking er inne i en av sine mest hektiske perioder noen sinne. I løpet av ti dager skal laget spille seks kamper, fire av dem i internasjonale turneringer, de to siste i Mizunoligaen. Etter at laget sist helg spilte tre kamper i den nordiske klubbturneringen NCC, er spillerne nå på vei til Slovenia der de i morgen skal spille returkamp i CEV Challenge Cup mot OK SIP Šempeter. Det hele avsluttes med kamper mot Randaberg og TVN lørdag og søndag. Forhåpentligvis holder fysikk og mentalitet til å takle kjøret.

Den første kampen mot Šempeter gikk på Sotra for to uker siden og endte med seier 3-1 til Viking. Viking trenger dermed å vinne to sett, alternativt vinne golden sett ved tap 0-3 eller 1-3, for å gå videre til kvartfinalen. I kvartfinalen blir det trolig russisk motstand, Fakel Novy Urengoy har vunnet den første kampen 3-0.

Ifølge Šempeters trener er også deres lag inne i en periode med flere kamper. I går spilte laget seriekamp mot Calcit Kamnik, en kamp Šempeter tapte 0-3. Laget er med det havnet nest sist på den slovenske tabellen. Les melding hos CEV her.

Kampen i morgen spilles kl. 18:00, eventuell streaming kan sjekkes på Šempeters hjemmeside her. Direkte oppdatering av resultatet er her.

Legg igjen en kommentar