Publiserte artikler

Klubb-VM i Polen

Sada Cruzeiro har nå vunnet klubb-VM tre ganger. Foto: FIVB

Det internasjonale volleyballforbundet, FIVB, har besluttet at VM for klubblag for menn i 2017 skal gå i Polen i dagene 11.-14. desember. Som sist sesong skal åtte lag delta, oppdelt i to puljer, men nytt er at puljene vil bli spilt i to forskjellige byer. De to beste i hver pulje spiller semifinaler, de andre er utslått. Etter at mennenes klubb-VM har gått i Brasil de siste fire sesongene, vil mesterskapet nå gå i Polen de tre neste. Forsvarende mestere er Brasils Sada Cruzeiro. I fjorårets finale ble Zenit Kazan slått 3-0.

De åtte lagene som får delta i mesterskapet er, i tillegg til arrangørens seriemester, kontinentmesterne i Asia, Europa og Sør-Amerika, to seriemestere fra land ranket på toppen hos FIVB, samt to wild cards. Du kan lese mer hos FIVB her.

Legg igjen en kommentar