Publiserte artikler

Falkenberg nordiske mestere

Det ble hjemmelaget Falkenberg som til slutt gikk til topps i NEVZA Club Championship, (NCC), det utvidete nordiske klubbmesterskapet. I en tett og spennende finale slo Falkenberg sterke Gentofte fra Danmark 3-1 (22-25, 25-18, 25-22, 28-26). Les mer på Gentoftes hjemmeside her og i Hallands Nyheter her.

De to norske lagene som deltok i Falkenberg, måtet nøye seg med å spille om bronsemedaljene i dag. De gikk til BK Tromsø etter at de skaffet seg en 2-0-ledelse på TIF Viking, mye på grunn av Vikings feil, og deretter avsluttet mye sterkere enn Viking i det avgjørende settet. Settsifre til Tromsø: 25-23, 25-19, 22-25, 12-25, 15-7.

Til tross for at de norske lagene ikke nådde helt opp, ble det vist mye god volleyball fra alle lagene i et flott arrangert sluttspill.

Legg igjen en kommentar