Publiserte artikler

Norsk bronsefinale i NCC

Både BK Tromsø og TIF Viking tapte sine semifinaler i dag i NEVZA Club Championship (NCC) mot henholdsvis Gentofte Volley og hjemmelaget Falkenbergs VBK. Tromsø spilte først mot Gentofte, og selv om Tromsø hadde bedre kontroll på servemottaket enn i gårsdagens kamp mot Falkenberg, ble angrepet for spedt uten skadde hjemmeværende Kristoffer Østvik. Unntaket var Kristoffers lillebror Petter, som fra sin midtposisjon slo inn sju av de åtte oppleggene han fikk. Han ble da også kåret til Tromsøs beste og kunne motta en konfekteske. Gentofte sikret seg kontrollert seieren 3-0 (25-16, 25-18, 25-19).

Den andre semifinalen mellom Viking og Falkenberg ble jevnere og til tider velspilt. I det første settet ble Vikings servemottakere tatt litt på sengen av tre hardtservende og sikre hoppservere hos Falkenberg. Før mottakerne hadde fått justert seg, var settet over med 25-17 til Falkenberg. Resten av kampen var imidlertid Vikingspillerne med på notene, men likevel var det Falkenbergs hoppserver som gjorde utslaget. Spesielt 185 cm høye Fayez Alloush imponerte med 5 ess på 19 server uten en eneste feil. Viking vant det neste settet 25-17 etter mye godt spill og hadde også muligheten på 24-22 i det fjerde med godt mottak på egen side. Dessverre ble ballen blokket ned, og av bare farten tok Falkenberg settet 27-25, før kampen ble vunnet med 25-22 i det fjerde etter at Viking også her hadde ført i lange perioder. Kåre Helvik Morken ble kåret til Vikings beste. Se artikkel i Hallands Nyheter her.

Dermed blir det Falkenberg mot Gentofte i finalen søndag kl. 13:30, mens Tromsø og Viking spiller bronsefinale kl. 11:00. Du kan se kampene på Volleykanalen her. Se ellers Falkenbergs facebookside her. Turneringens facebookside er her.

Legg igjen en kommentar