Publiserte artikler

Mennenes NCC-finale til helgen

Mens kvinnenes finalerunde i NEVZA Club Championship (NCC) gikk uten norsk deltakelse, er halvparten av lagene i mennenes tilsvarende konkurranse fra Norge. Det er serielederne i Mizunoligaen og de nybakte norgesmesterne fra BK Tromsø og sølvvinnerne fra NM, TIF Viking. De to andre lagene er de danske cupvinnerne Gentofte Volley, et lag som tapte sett mot et annet dansk lag for første gang denne sesongen sist lørdag, og det er vinnerne av svensk Grand Prix for knapt tre uker siden, Falkenbergs VBK.

De sistnevnte er arrangører av sluttspillet, som innledes fredag med kampene Gentofte-Viking kl. 17:00 og Falkenberg-Tromsø kl. 19:30. Disse kampene avgjør hvem som møtes i semifinalene lørdag. Semifinalekampene går kl. 14:00 og 16:30, mens det er bronsefinale søndag kl. 11:00 og finale kl. 13:30.

Viking ble vinner av NCC på hjemmebane i fjor, da under navnet Nyborg, men vil få sterk motstand når tittelen skal forsvares. Du kan lese mer på det svenske volleyballforbundets sider her. Resultatene vil komme her, og på turneringens facebooksider her. Falkenbergs facebookside er her, Tromsøs her, Gentoftes her og Vikings her. Alle kampene strømmes live på den svenske Volleykanalen, sjekk her.

Legg igjen en kommentar