Publiserte artikler

Kvinneeuropacuper

Ikke lett for Uralochka å passere blokken til Eczacibasi. Foto: CEV

Denne uken er det Europas kvinnelige topplag som spiller europacup. I skrivende stund har allerede Eczacibasi VitrA Istanbul slått Uralochka-NTMK Ekaterinburg 3-0 (25-11, 26-24, 26-24) på bortebane bortenfor Uralfjellene. Dette var en kamp i tredje runde av puljespillet i Champions League, og Eczacibasi kjemper med bykollega VakifBank om førsteplassen i puljen. De fleste resterende kampene i denne runden spilles i morgen, se her. Kampene strømmes på laola1.tv, sjekk her.

I CEV-cupen spilles returkampene i 1/16-finalen. Du finner resultater her.

Challenge Cup har kommet til 1/8-finalen, og der spilles første kamp denne uken. Laget som slo ut Randaberg, LP Kangasala fra Finland, møter SSC Palmberg Schwerin fra Tyskland med den nyutnevnte tyske landslagstreneren for kvinner, Felix Koslowski. Resultater her.

Legg igjen en kommentar