Publiserte artikler

Kvinnenes EM-oppsett

CEV har sluppet oppsettet for kvinnenes EM-sluttspill. Mesterskapet skal avvikles i Georgia og Aserbajdsjan i tiden 22. september – 1. oktober. Seksten lag deltar i sluttspillet, og de er delt i fire puljer. Puljespillet går i hovedstaden i Georgia, Tbilisi, og i de aserbajdsjanske byene Ganja/Göygöl og Baku. Fra og med playoff, kampene mellom nr. 2 i en pulje og nr. 3 i en annen, til og med finalen, spilles alle kamper i Aserbajdsjans hovedstad Baku. At så mange kamper i den siste fasen går i Baku, fører blant annet til at to av semifinalistene får en dags pause etter kvartfinalen, noe de to andre ikke gjør.

Russland har vunnet de to siste europamesterskapene og er selvsagt en av favorittene i år også, men de kan regne med sterk motstand fra blant andre Nederland, Italia, Serbia og Tyskland.

Du kan lese mer her.

Vi kan ellers bemerke at i mennenes sluttspill i Polen er nå også billettene til puljespillet lagt ut, les her.

Legg igjen en kommentar