Publiserte artikler

European League 2017

CEV, det europeiske forbundet, har offentliggjort oppsettet for den kommende sesongens European League. Hos kvinnene deltar tolv lag, hos mennene sju. Sverige debuterer i turneringen, og da har de med både kvinnene og mennene, mens de danske mennene er blitt en gjenganger i denne turneringen, og de finske kvinnene er tilbake etter et lite opphold.

Turneringen avvikles med puljespill over to helger, og avsluttes i utgangspunktet med final four. Hos kvinnene har imidlertid ingen arrangør meldt seg, og skjer ikke det, blir semifinaler og finale avviklet som borte/hjemme. Hos mennene har Danmark meldt seg som arrangør av final four, og denne vil trolig gå 1.-2. juli.

Det blir interessant å følge våre nordiske naboer i turneringen. Meldingen fra CEV kan du lese her. Meldingen fra det svenske forbundet kan leses her. De svenske kvinnene vil ha ny trener til denne turneringen. Guillermo Allardo overtar etter Ismo Pelto-Arvo, som blir sjef for alle landslagene, les her og her. Danmark får også ny assistenttrener. Den gamle landslagskjempen Kristian Knudsen går inn i trenerteamet til Mikael Trolle sammen med Peter Borglund, les her.

 

Legg igjen en kommentar