Publiserte artikler

Pause for Anders Mol

Ute med skade, Anders Berntsen Mol. Foto: Noliko Maaseik

På nettsidene sine melder Noliko-Maaseik at Anders Berntsen Mol ikke kunne være med til årets første seriekamp på bortebane på grunn av en skade. På facebooksiden til BeachVolley Vikings kan vi lese at det ikke er noen vanlig volleyballskade han har vært utsatt for, men at han må ta pause fra volleyballen et par måneder grunnet en lungekollaps. Se facebooksiden her.

Dette ser ut til å være det samme som Vikingspiller Geir Eithun opplevde i høst. Han ble spilleklar i løpet av mindre enn to måneder, så om det ikke tilstøter komplikasjoner, bør også Anders være klar til de viktigste kampene i vår. Vi ønsker god bedring!

Maaseik vant forøvrig kampen mot VOC Amigos Zoersel 3-0.

Legg igjen en kommentar